divendres, 12 de gener del 2018

LA PEDRERA D’ANTONI GAUDÍ

Redactors : Eloi, Oscar i Fran

Tots els alumnes de 3r i 4t, vam anar a la Pedrera (casa Milà) de  Barcelona el passat dimarts 21 de novembre de 2017.  La Pedrera que va dissenyar l’arquitecte Antoni Gaudí al Passeig de Gràcia,  abans el carrer mes luxós de tota Barcelona. 

Vam passar per tota la Pedrera  des de l’entrada, fins al terrat. Al principi de la visita teníem que fer un trencadís.  També ens van explicar que feia 100 anys enrere hi vivien els més burgesos i criticaven molt la casa Milà, li deien que semblava una Pedrera i així se li va quedar el nom.

A la Pedrera, tot era d’ones, les baranes de les escales eren de formes de cargols, a les parets hi havia dibuixos de flors, d’arbres i d’altres elements de la natura.

Vam anar planta per planta i vam arribar al terrat. L’Antoni Gaudí sempre en totes les cases o pisos que ell construïa  hi ficava un terrat per acabar del tot l’edifici construït, com ell que sempre sortia al carrer amb el barret.

Per últim, vam entrar a la panxa de la balena (les golfes) que la feien servir de bugaderia per estendre la roba.  Ara, però, hi havia una maqueta de la Pedrera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada